Über uns

Veletrgovac papirom i grafičkim repromaterijalima, industrijskim kemikalijama, kozmetičkim sirovinama i industrijskom ambalažom.

Poduzeće tradicionalnih vrijednosti, mladenačkog entuzijazma, visokog profesionalizma sa usavršenom i optimističnom vizijom budućnosti.

Više od 2000 zadovoljnih kupaca. Tradicija i kvaliteta koje traju već 72 godine.

Radin - O nama slika

RAZNOVRSNOST

Zbilja smo svestrani. Listajući našu ponudu možete primjetiti da poslujemo u brojnim industrijskim granama. Svaka grana ima svoje zakone i tehničke detalje. Naši djelatnici svakodnevno se usavršavaju kako bi pružili vrhunsku tehničku i komercijalnu podršku našim kupcima - partnerima.

RJEŠENJA

Sve kreće od slušanja. Kroz komunikaciju osjetimo puls tržišta, pokušavamo predvidjeti u kojem smjeru će zahtjevi naših kupaca krenuti kako bi bili spremni ponuditi kvalitetno rješenje u pravom trenutku. Moderno poslovanje ne trpi čekanje nego inzistira na rješenju i prije nastalog problema.

POLITIKA KVALITETE I ZAŠTITE OKOLIŠA

RADIN d.o.o. opredijelio se za sustavno i učinkovito upravljanje kvalitetom svojih proizvoda i usluga te za odgovorno i djelotvorno upravljanje zaštitom okoliša.

Sustav upravljanja kvalitetom temelji se na načelima usmjerenosti prema zadovoljenju zahtjeva i ispunjenju očekivanja kupaca, na kontinuiranom poboljšavanju procesa i razvoju partnerskih odnosa uz usmjerenje i prema kvaliteti i sigurnosti svih naših proizvoda.

Smatramo da je kvaliteta ključni razlog postizanja i održavanja visokog nivoa povjerenja klijenata u našu tvrtku, kao i proizvođače koje zastupamo te predstavlja platformu za postizanje održivog rasta i razvoja.

Saznajte više...>>

 Radin - Zaštita okoliša

MISIJA

Stalnim usavršavanjem pružiti našim partnerima najbolju moguću suradnju i proizvode uz odnos prema poslovanju koji uvijek ostavlja pozitivan dojam na svim nivoima.

VIZIJA

Dodatno učvrstiti svoju poziciju distribucijskog regionalnog leadera grafičkih materijala i opreme, te postati prva asocijacija u nabavi industrijskih kemikalija i ambalaže.

Zertifikate, Qualitätspolitik, Karriere...

Radin d.o.o. - nositelj FSC® i ISO certifikata

Ikona certifikat

Certifikati

Kvaliteta naših proizvoda je naša trajna obveza.

Saznajte više

Ikona politika kvalitete

Politika kvalitete

Orijentirani smo za sustavno i učinkovito upravljanje kvalitetom.

Saznajte više

Ikona nagrade

Karijere

Zanima vas da i vi postanete dio našeg tima?

Saznajte više