Zertifikate

Certifikati

Kvaliteta naših proizvoda je naša trajna obveza. Stoga naše sustave upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša, održavamo tako da osiguravaju bezuvjetnu usklađenost naših proizvoda s primjenjivim zakonskim propisima i zahtjevima kupaca.

U tom cilju, neprekidno radimo na izobrazbi naših zaposlenika na svim razinama te jačanju svijesti o važnosti kvalitete. Napredujemo sve aspekte našeg poslovanja postavljajući visoke standarde.

Njegujemo poticajnu radnu okolinu temeljenu na povjerenju, timskom radu, s jasno definiranim odgovornostima. Osiguravamo otvorenu komunikaciju s djelatnicima i klijentima. Osobni razvoj zaposlenika, neprekidno usavršavanje i razvoj pojedinca, internih procesa i kolektiva, jesu temelji na kojima gradimo svoju budućnost.

Zaštita okoliša nam je jedan od prioriteta te se zalažemo za održiv razvoj kroz aktivno i stalno uvažavanje utjecaja svih aspekata svog poslovanja na okoliš. Racionalno koristimo izvore energije i sirovine te gospodarimo otpadom. Prilikom proizvodnje, te samim svojim proizvodima i uslugama, svim resursima nastojimo prevenirati negativan utjecaj na okoliš.

 

NAŠI CERTIFIKATIISO 9001:2015 i 14001:2015

 

IsoPoštivanje i provođenje svih zakonskih i ostalih zahtjeva koji se odnose na cjelokupno poslovanje, kao i poštovanje pravnih normi i etičkih principa poštujući sve zahtjeve postavljene od zainteresiranih strana predstavlja jedan od temelja našeg poslovanja.

Politika kvalitete i zaštite okoliša u potpunosti je usklađena sa zahtjevima norme ISO 9001:2015 14001:2015 i dostupna je svim zainteresiranim stranama te se redovito ocjenjuje i prema potrebi revidira.

 FSC®

 FSCLogo

Oznaka FSC® (FSC C017326), koju je uveo “Forest Stewardship Council®”, osigurava da sirovine proizvoda na bazi drveta potječu od odgovornog gospodarenja šumama prema FSC® (FSC C017326) standardu ili udovoljavaju kriterijima FSC® (FSC C017326) Standard lanca skrbništva.

Za više informacija o FSC®, kliknite na sljedeću poveznicu: https://fsc.org/en
FSC® - Radin d.o.o. certifikat možete preuzeti ovdje

 


 

Suma1