Industrijska ambalaža

Ambalaža za pakiranje proizvoda na globalnoj razini ima značajnu ulogu u području kvalitete i sigurnosti proizvoda, zaštiti okoliša i održivog razvoja.

Naš asortiman industrijske ambalaže obuhvaća ponudu visokokvalitetne ambalaže specijalizirane za širok spektar sirovina iz kemijske, farmaceutske, kozmetičke, prehrambene, petrokemijske industrije i drugih gospodarskih grana. Nudimo ambalažu izrađenu suvremenom tehnologijom iz visokokvalitetnih materijala čije su odlike dugotrajnost, čvrstoća i sigurnost. U toj se ambalaži  mogu skladištiti, čuvati i transportirati krute, polukrute i tekuće tvari. Ovisno o vrsti tvari,  nudimo ambalažu za razne namjene, pa tako i UN certificiranu ambalažu za opasne kemikalije, kozmetičke, farmaceutske i prehrambene tvari, ambalažu s UV zaštitom, s odušnim ventilima, s dodatnom opremom (pipe, čepovi, ventili, plombe…) i sl.

Kvalitetu ambalaže iz našeg asortimana potvrđujemo Certifikatom o kvaliteti (COA) te ostalom dokumentacijom kao što je Izjava o sukladnosti i slično. 


 

Zainteresirani ste za navedeno?