Radin-Grafika postala Radin

radin promjena imena

31.7.2020. godine Radin-Grafika d.o.o. je nakon 72 godine promjenila ime u Radin d.o.o.

 

           

Poštovani Partneri,

72 godine su iza nas. Godine koje su bile pune uspona i padova, sada su jedna lijepa uspomena u našoj bogatoj povijesti. Prošli smo promjene države u kojoj poslujemo, promijenili vlasnike i vlasničku strukturu, surađivali s mnogim svjetskim dobavljačima te domaćim i inozemnim kupcima. Naglasak je uvijek bio na kupcu, željama i potrebama svakoga pojedinačno, uz konstantan trud naših stručnjaka kako bi zadovoljili sve potrebe i zajedno svladali sve izazove s kojima smo se suočavali.

Želja za ostankom na vodećoj poziciji u segmentima u kojima poslujemo na domaćem tržištu oduvijek nas je motivirala da se razvijamo i prilagođavamo svim potrebama istog. Tako smo od svoje baze, tradicionalne grafičke industrije, ušli u za nas, potpuno nove teritorije. Digitalni tisak, kemijska i drvna industrija, samo su neke od mnogih proizvodnih grana za koje je Radin-Grafika postala pouzdan i konkurentan distributer potrebnih sirovina, potrošnih materijala, valjaka i ambalaže.

Kako bi se potpuno prilagodili novim industrijama, te kako bi svi naši kupci jednostavnije identificirali naš cjelokupni prodajni program, vlasnici su se, u ovim vremenima novog normalnog i za sve izazovnijeg vremena, odlučili korigirati i simplificirati naš identitet.

Stoga Vas, s velikim zadovoljstvom, ovim putem želimo obavijestiti o promijeni imena tvrtke u

RADIN d.o.o.

Promjena stupa na snagu 31.07.2020. god. Svi ostali podaci društva ostali su nepromijenjeni.

S ovom promjenom dolaze i novi izazovi koje s veseljem dočekujemo, ali ćemo uvijek ostati vjerni našim kupcima i težnji da zajedno idemo u buduće poslovne izazove. Nastaviti ćemo pratiti sve trendove, kako domaćeg tako i inozemnog tržišta, u cilju daljnjeg poboljšanja svih segmenata naših usluga. Vjerujemo kako će ime Radin još dugo biti priznato kao relevantan distributer i partner svim našim kupcima i dobavljačima te s velikim zadovoljstvom gledamo u budućnost, ne zaboravljajući našu tradiciju.

Puno lijepih pozdrava,

Uprava Radin d.o.o.